Vrouw - 45 jaar

Het is niet te geloven: Ik ben vrij! Vrij van duisternis, vrij van gedachten aan dood en vrij van depressies.

Het is niet te geloven: Ik ben vrij! Vrij van duisternis, vrij van gedachten aan dood en vrij van depressies.

Graag wil ik mijn verhaal vertellen, omdat ik blij en dankbaar ben over wat Jezus voor mij gedaan heeft en ook wil ik Gideon en Jennifer bedanken voor hun liefde en geduld. Hoe was die duisternis in mijn leven gekomen? Het is altijd wel een beetje een terugkerend probleem geweest, maar ook duidelijk erger geworden na een moeilijke periode in mijn leven.Deze periode viel in de coronatijd en omdat er afstand gehouden moest worden, waren er weinig mensen waar ik steun van kreeg.

Ik vond bevrijding eigenlijk maar niets. Als ik soms bij mensen die manifestaties zag met bevrijding, dacht ik: “ik zo dus niet”. Daarom kwam ik die dag alleen om gebed voor genezing bij Gideon en Jennifer. Ik had pijn en wilde daar graag gebed voor. Maar Jezus’ liefde was zo groot, dat Hij die dag veel meer voor mij wilde doen.Tijdens het gebed begon zich al gauw iets te manifesteren door demonen van dood en depressie en ik voelde tot twee keer toe iets met kracht omhoog komen en eruit gaan. Hoewel het heftig was, was er ook vrede van de Heer. Ik dacht achteraf: “had ik hier maar eerder gebed voor gevraagd”.

Heart “had ik hier maar eerder gebed voor gevraagd”

Ook werd er nog gebeden voor herstel van een trauma uit mijn jeugd. Een verdriet wat na al die jaren nog steeds een rol speelde.

De morgen erna voelde zo raar en leeg. Er waren geen gedachten meer aan dood en aan van “het hoeft voor mij niet meer”, dat gevoel van “ik heb geen zin meer in het leven”. Het vrij zijn was zo goed en toch was ik ook uit mijn evenwicht. Na een dag kwam er een diepe vrede en zong ik in mijn gedachten het lied: “You’re a good, good Father”, het lied zegt: “Love so undeniable” en ook: “You call me deeper still into love”.

Dat lied bracht het voor mij onder woorden en ik voelde de liefde van Vader door mij heen stromen. Het was zo’n vreugde dat ik moest lachen. De volgende dag merkte ik, dat ik veel duidelijker Gods stem kon verstaan. Ik werd op straat bepaald bij een vrouw en ze bleek inderdaad open voor God te staan en Zijn hulp nodig te hebben en ik mocht voor haar bidden. Ook merk ik dat ik weer dingen kan doen, zonder steeds aan gevaren te denken en angstig te zijn. Dit geeft zoveel meer vrijheid in mijn dagelijks leven.

Ik sloeg mijn Bijbel open en las in Johannes 15: “Je bent nu rein om het woord, dat Ik tot je gesproken hebt, blijf in Mij, gelijk Ik in jou”. Het zegt ook dat wij zonder Jezus, niets kunnen doen. Door in Jezus te blijven, kan ik vrij blijven en mag ik in Zijn bescherming leven.

En hoe het met de genezing afgelopen is? Dat heb ik ook ontvangen: de pijn was de volgende dag verdwenen. Jezus geneest en bevrijdt nog steeds mensen.

Hij is zó goed!

Wat Hij voor mij gedaan heeft, wil Hij ook voor jou doen!

Heart Wat Hij voor mij gedaan heeft, wil Hij ook voor jou doen!

Wil je meer weten? Lees ook:

Terug naar overzicht

Ga terug

Lees de volgende getuigenis

Lees getuigenis