Geven

Als voltijds bediening hebben we het verlangen Zijn Koninkrijk zichtbaar te maken. Hierin zijn wij volledig afhankelijk van giften en donaties. De groei en investering van deze bediening kost uiteraard geld.

Deel mee in de kosten en investeer in de verlangens door Closely by His Side Ministries eenmalig of periodiek te ondersteunen. Een nog mooiere manier is om partner van de bediening te worden. Partnerschap is een diepere verbinding aangaan met elkaar en meedelen in de vrucht en zegeningen die voortvloeien uit deze bediening. Deze mogelijkheid bieden we voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Ook is het mogelijk om je tienden aan Closely by His Side Ministries te geven op een speciale tienden-rekening: NL44 RABO 0378 1999 35. De Bijbel verbindt een prachtige belofte aan het geven van tienden waarbij God zegt: Probeer het toch eens, dan zult u zien dat Ik de vensters van de hemel zal openen en een stroom van zegen over u zal uitstorten. U zult overvloedige oogsten krijgen, want Ik zal uw gewassen beschermen tegen insecten en ziekten. Aan de wijnstok zullen volle druiventrossen hangen. [Mal 3:10-12]. Door je tienden aan Closely by His Side Ministries te geven zet je mensen en middelen vrij om Gods Koninkrijk zichtbaar te maken.

Mensen die met een hulpvraag aankloppen staan wij geheel kosteloos bij, zodat ook de mensen die het niet kunnen betalen een gelijke kans krijgen om verder geholpen te worden. We geloven dat de verandering die je meemaakt grote impact zal hebben op je verdere leven en die van anderen.

We geloven God dat Hij vanuit Zijn trouw en goedheid voorziet en dat de bediening gekenmerkt zal worden door wonderen en tekenen om Zijn Koninkrijk zichtbaar te laten worden onder ons. Daarom willen we je de mogelijkheid geven om God en deze bediening te eren met je financiën.

Investeer je mee in het zichtbaar maken van Zijn Koninkrijk?

Hieronder bieden we je de mogelijkheid om eenmalig en periodiek te geven, gebruik te maken van onze tienden rekening of om partner te worden van Closely by His Side Ministries.

Closely by His Side Ministries is een ANBI geregistreerde stichting.
money-2696228_1920.jpg

Maak je gift over via de onderstaande opties:

QR code to scan

Scan de QR met je camera om geld over te maken

Of maak je gift handmatig over:

t.n.v. Closely by His Side Ministries
IBAN: NL95 RABO 0364 0411 88

Tienden rekening:

t.n.v. Closely by His Side Ministries
IBAN: NL44 RABO 0378 1999 35

Download Machtigingskaart Closely by His Side Ministries

Ik wil partner worden

* is verplicht

Naam *
Adres *
E-mailadres *
Na afronding van dit formulier ontvang je binnen drie dagen een bevestiging van jouw steun aan Closely by His Side Ministries. Als je deze niet ontvangt, kijk dan in de spam box of de ongewenste mail.
Bedrag maandelijkse gift *
Abonneren nieuwsbrief

Wil je ook de Closely by His Side Ministries nieuwsbrief per mail ontvangen? *

Machtiging *
Jouw gift is belasting aftrekbaar. Indien je het niet eens bent met de afschrijving kun je binnen 56 dagen jouw bank opdracht geven het bedrag terug te boeken.
Datum *
Wij zullen de door jouw afgegeven machtiging uitvoeren rond de eerste dag van de nieuwe maand.

Wil je meer weten? Lees ook:

Getuigenissen

Lees de getuigenissen

Onze missie

Lees onze missie