Vrouw - 25 jaar

Er bleef een terugkomend patroon van terugval, depressieve gevoelens en gedachten in mijn leven.

Ik heb meer dan 10 jaar bij verschillende hulpverleners gelopen en therapieën gevolgd door de identiteit die de wereld mij had gegeven en alles wat er in mijn leven gebeurde. Na die allemaal afgerond te hebben bleef er een terugkomend patroon van terugvallen en depressieve gevoelens en gedachten in mijn leven. De GGZ kon niks meer betekenen, want hiermee moest ik leren leven. Ik accepteerde dit en probeerde er mee om te gaan, omdat ik nog niet bekend was met bevrijding en simpelweg niet beter wist. Maar God is goed en bracht deze bediening op mijn pad!

Vanaf het eerste moment dat ik Gideon & Jennifer ontmoette voelde ik me gelijk op mijn gemak en voelde ik de liefde van God erg aanwezig door hun heen. Gideon & Jennifer hebben ontzettend veel kennis en wijsheid en zijn goed afgestemd met de Heilige Geest, wat tijdens elk gesprek duidelijk naar voren kwam. Al tijdens het eerste gesprek hebben we gelijk leugens en patronen ontdekt, waarvan ik direct bevrijding ervaarde. Alles werd door de gesprekken heen ineens duidelijk in mijn leven, ik kreeg antwoord op vragen die ik al jaren had en waar alleen God het antwoord op wist, alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Dit is precies wat ik op dit moment nodig had om dingen af te sluiten en verder te kunnen. Door de jaren heen heb ik voor veel pittige uitdagingen gestaan, en veel meegemaakt. Ik vond het best confronterend om te zien hoe de duivel heeft geroofd in mijn leven en mijn identiteit.

Heart "alle puzzelstukjes vielen op zijn plek"

De identiteit en stempels die de wereld mij had gegeven en alle leugens die daaraan vast zaten, waar ik meer dan 10 jaar lang elke dag last van heb gehad zijn verdwenen. Wat een bevrijding!! Ook heb ik tijdens een open avond lichamelijke genezing ontvangen. God is zo goed!

Door de verschillende gesprekken, openbaringen en gebeden is de bijbel nog levendiger geworden voor mij, ben ik ontzettend gegroeid in mijn relatie met God en ervaar ik echte vrijheid! God heeft mij onder andere bevrijd van depressie, waardoor ik nu zelfs vol vreugde ben als het de hele week regent!

Ik vond dit proces erg pittig doordat er veel werd opengegooid en naar boven werd gehaald. Er waren enorm veel tranen, tranen van onverwerkt verdriet, maar ook enorm veel van herstel! God heeft mij aangeraakt om een manier die ik nog niet eerder kende, zo puur, zo echt, en zo diep. Elke dag ben ik Hem zo ontzettend dankbaar voor wie Hij is, en de liefde, genezing en bevrijding die Hij mij heb geven, Zijn beloftes zijn nog steeds, ook voor vandaag!

Ik zou iedereen aanraden om een gesprek met Gideon & Jennifer aan te gaan en samen met hun, de Vader, Zoon en Heilige Geest de weg te bewandelen naar bevrijding, genezing en herstel!

Wil je meer weten? Lees ook:

Terug naar overzicht

Ga terug

Lees de volgende getuigenis

Lees getuigenis