Vrouw - 33 jaar

Getrokken uit de macht van de duisternis.

Op jonge leeftijd ben ik misbruikt door één van mijn broers. Dit kwam openbaar op een bepaald moment. Mijn ouders reageerden erop door hierop door te zeggen: “zeg beide sorry”. En “Ik wil dat je dit nooit met iemand deelt en het misbruik zal niet verder gaan.” Meer dan 23 jaar liep ik met dit grote geheim rond en het misbruik is nog een poos doorgegaan.

Ik ben inmiddels getrouwd met een liefdevolle, eerbare en grappige man. Bij hem mag ik mezelf zijn. Hij was op de hoogte van mijn misbruik voordat we trouwden. Samen hebben we drie prachtige kinderen gekregen.

De gevolgen van het misbruik nam ik mee door het leven. Ik had last van ontrouwe gedachten. Voelde me onveilig bij andere mannen, ik wist me simpel weg geen houding te geven. Ik heb mezelf lang bevredigd met alle gevoelens van schaamte en schuld. Ik was snel jaloers als mijn man, vriendelijk was voor andere vrouwen. Ik had een negatief zelfbeeld en ik kon niks positiefs over mezelf bedenken. De laatste twee jaar kon ik ‘s nachts niet doorslapen: ik werd standaard tussen 1-3 uur wakker en kon dan niet slapen. En als ik wel eens een nacht doorgeslapen had: werd ik ‘s morgens vroeg wakker met dromen waarin ik ontrouw was geweest aan mijn man. Die dromen vond ik het allerergste! Ik wil graag trouw zijn aan God, mijn man en kinderen! Ik kom uit een gebroken en groot gezin. Mijn ouders hebben me meerdere malen vervloekt en mijn eigen kinderen waren niet gewenst.

Via een vriendin kwam ik aan de contact-gegevens van Gideon en Jennifer. Ik was namelijk vastgelopen en had een burn-out. Die vriendin zei: “Misschien kunnen deze mensen wat voor jou betekenen. “

Via WhatsApp nam ik contact op met Gideon en Jennifer en er werden wat data vast gezet, waarop ik bij hen langs kon komen.

Ik heb in de gesprekken die ik heb gehad met Gideon en Jennifer me bekeert en afgekeerd van mijn eigen zonden, mijn uitgesproken vervloekingen en de zonden van mijn (voor)ouders. Ik werd vrij gebeden en ben vrijgezet. Ik kon voor het eerst weer ‘s nachts slapen!

Heart Ik kon voor het eerst weer ‘s nachts slapen!

De keer erna heb ik me verder bekeerd van zonden. Deze had de Heilige Geest me nog in gedachten gebracht. Nadat ik me bekeerd had, ben ik gedoopt. Ik mocht mijn oude leven achterlaten in het watergraf en met Jezus opstaan in een nieuw leven! Na de doop ben ik bevrijd van boze geesten. En als allerlaatste werd ik gevuld met de Heilige Geest. Ik voel me een nieuwe mens en ik weet dat alle teksten die in de bijbel staan over “wie ik ben in Christus”, nu op mij van toepassing zijn. Wat een vreugde!

Ik en mijn man zijn werkzaam in het buitenland, samen met ons gezin. Deze gesprekken hebben we gevoerd tijdens ons verlof. Net voordat we opnieuw vertrokken voor een periode van 2 jaar, werden we gevuld met de Heilige Geest, gezalfd en er werden engelen met ons meegestuurd. We mogen weten, dat we niet alleen zijn. Psalm 34:8 “De engel van de HEERE legert zich rondom hen die Hem vrezen, en redt hen.”

Ik ben God dankbaar dat ik Gideon en Jennifer heb mogen leren kennen. Zij zijn voor mij, het middel in Gods hand geweest om mij te bevrijden. Daarnaast zijn ze een groot voorbeeld in hun vertrouwen en leven met de HEER. Dankjewel Gideon en Jennifer, dat jullie het kanaal van Gods liefde wilden zijn voor mij en ons gezin.

Wil je meer weten? Lees ook:

Terug naar overzicht

Ga terug

Lees de volgende getuigenis

Lees getuigenis